Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Duurstede

Langs de Wal 6
3961 AB Wijk bij Duurstede
t088 000 15 15
e  info@kasteelduurstede.nl
iwww.kasteelduurstede.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja ? nee

Trouwen in een oud kasteel

Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kastelen in ons land. Centraal gelegen in Nederland. Dit sprookjesachtige kasteel, ver weg van elk verkeerslawaai, wordt omringd door een slotgracht.

Zodra u via de ophaalbrug de binnenplaats van het kasteel oploopt, proeft u direct de romantische sfeer die dit kasteel uitademt.

De unieke kasteeltorens, en de ruime binnenplaats met trouwprieel maken dit kasteel zeer geschikt voor een prachtige dag. U kunt zowel de huwelijksvoltrekking op het kasteel laten plaatsvinden, als de receptie, het diner en/of de feestavond.

Breng een bezoek aan dit kasteel en wordt verliefd!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op per e-mail of telefonisch (tel. 088-0001515).