Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Kerkradersteenweg 4
6468 PA Kerkrade
t0347 75 04 54
e  info@kasteelerenstein.nl
itrouwen.kasteelerenstein.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 100 ja

Kasteel met slotgracht en kasteeltuin

Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is een prachtige trouwlocatie gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen.
Dé ideale locatie om in het huwelijk te treden!

Huwelijksdag

Uw huwelijksdag is één van de mooiste dagen van uw leven, waaraan veel zorg en aandacht moet worden besteed. Kasteel Erenstein neemt u graag een stukje zorg uit handen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden en organiseren van feesten en partijen. Dus zowel voor een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden als voor een spetterende dag, bent u bij ons aan het juiste adres!

U geeft uw jawoord in één van de sfeervolle (kasteel)zalen, heft het glas op de karakteristieke binnenplaats, dineert in het historische kasteel en overnacht in één van onze romantische suites in de nabij gelegen carréhoeve die dateert uit 1713. De zalen vormen een prachtig decor voor uw huwelijksplechtigheid, receptie, lunch en/of diner en zullen het sprookjesgehalte van uw bruiloft aanzienlijk verhogen. Alle zalen zijn uitgerust met prachtige dansvloeren en groot genoeg om al uw gasten te ontvangen.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.