Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel 't Kerckebosch

Arnhemse Bovenweg 31
3708 AA Zeist
t030 692 66 66
e  kerckebosch.banquet@bilderberg.nl
iwww.kasteelkerckebosch.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 100 deels

Het is úw dag op Kasteel 't Kerckebosch

Romantiek en grandeur – u vindt beide in Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch. Deze sprookjesachtige trouwlocatie is centraal gelegen in het groene hart van Nederland: omgeven door het fraaie decor van landelijk Zeist, verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug. Zeg 'ja' tegen elkaar in deze kleinschalige, stijlvolle ambiance. En geniet van de sfeer van weleer, met alle gemakken van nu.

Onze weddingplanner stelt graag een volledig programma met u samen. En als u wilt, regelt zij alles voor u, van kinderoppas tot fotograaf. Precies volgens úw wensen, het is úw dag. Wilt u arriveren per koets, champagne sabreren zoals de hofmeester van Napoleon dat deed, genieten van een vorstelijk diner in de Ridderzaal, het glas heffen met vrienden en familie in onze kasteeltuin? Alles kan, compleet met overnachting. Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch heeft dertig hotelkamers, waaronder twee bruidskamers en een exclusieve torenkamer met Oriëntaals hemelbad en jacuzzi. Hier komt u heerlijk tot rust na deze bijzondere dag – met z'n tweetjes of samen met uw gasten.

Why settle for less?

Geschiedenis

Kasteel ’t Kerckebosch is gebouwd in 1904 in opdracht van Jonkheer E. Lintelo de Geer. Doordat hij een verwoed verzamelaar van grote antieke objecten was, transformeerde de Jonkheer zijn kasteel in de loop der jaren tot een “spijkervaste” collectie van de meest uiteenlopende historische objecten.

Aanvullende informatie

Aantal gasten:
Maximaal aantal gasten voor de ceremonie is 80 gasten.
Maximaal aantal gasten voor receptie en feestavond is 300 gasten.
Maximaal aantal gasten voor diner sit down is 140 gasten.

Overnachting:
Wij beschikken over 30 kamers. 14 kamers zijn gesitueerd in het kasteel waarvan 2 bruidskamers met jacuzzi en 1 bruidssuite met Orientaals hemelbed en jacuzzi. In onze nieuwe vleugel bevinden nog eens 16 reguliere hotelkamers.

Locatie geschikt voor minder valide mensen:
Gedeeltelijk. Onze kamers bevinden zich op de 1ste en 2e verdieping. Er is geen lift aanwezig in het kasteel. Echter is het wel mogelijk voor minder valide mensen te dineren in Bistro “de Saffraan” de “Kamer van Lintelo” en op het kasteelterras.