Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Montfoort

Kasteelplein 1
3417 JG Montfoort
t0348 47 27 27
e  info@kasteel-montfoort.nl
iwww.kasteel-montfoort.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ja* ja

Kasteel Montfoort: dé mooiste trouwlocatie van Midden Nederland

Gelegen in het zuidwestelijke deel van de provincie Utrecht, te midden van de landelijke Lopikerwaard, ligt aan de Hollandse ijssel, het stadje Montfoort. Kasteel Montfoort bevindt zich in het hart van het stadje. Makkelijk bereikbaar en met genoeg ruimte om al uw gasten te ontvangen en ook hen de dag van hun leven te bezorgen. Kasteel Montfoort beschikt over diverse vernieuwde zalen met elk een eigen authentieke charme; de prachtige Poorterzaal, de sfeervolle Schepenenzaal, de authentieke Maarschalkzaal, de trendy Gelagkamer, het knusse Kruittorentje en het intieme Opa’s Honk.

Commanderije van Sint Jan

Kasteel Montfoort beschikt daarnaast over de nabij gelegen Commanderije van Sint Jan, een voormalige kapel. De kapel heeft een rijke geschiedenis en ligt op slechts vijf minuten wandelen van het Kasteel. De Commanderije is ideaal voor wie een romantische huwelijksvoltrekking wil. Het pand kan daarnaast omgebouwd worden tot een feestlocatie.

Binnenplaats

Naast de Commanderije van Sint Jan en de prachtige zalen binnen het Kasteel is er ook een binnenplaatsterras naast het Kasteel. Hier is het goed vertoeven bij hogere temperaturen. De twee oude kastanjebomen bieden genoeg schaduw voor wie dat waardeert. Voor wie liever aan het water zit is het genieten op het buitenterras gelegen aan de gracht van het kasteel.

Onvergetelijke bruiloft

U hoort het al: bij ons bent u aan het juiste adres om van uw bruiloft een onvergetelijke happening te maken. Van de huwelijksvoltrekking met aansluitend het aansnijden van de bruidstaart en een toost met een heerlijk glas Prosecco, tot de receptie, met aansluitend een intiem diner met familie. Daarna nog een feestelijke afsluiting van de dag? Alles is mogelijk!

Gerenoveerd

Het Kasteel is geheel gerenoveerd en vernieuwd volgens de wensen van deze tijd. De sfeervol ingerichte ruimtes benadrukken het karakter van het Kasteel. Met moderne belichting kan elke gewenste sfeer worden gecreëerd.

Ons team staat garant om u uw dag nooit te laten vergeten!