Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Staverden

Staverdenseweg 283
3852 NV Ermelo
t088 000 15 15
e  info@kasteelfeesten.nl
iwww.kasteelfeesten.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja nee ? ja

Trouwen op de veluwe in Kasteel Staverden

Landgoed Staverden ligt in de idyllische bossen van de Veluwe. Omgeven door een 14-eeuwse gracht en gedeeltelijk gebouwd in het water. Kasteel Staverden verkeert na een renovatie in zeer goede staat. Trendy, maar ook zoals een kasteel hoort te zijn; statig, sprookjesachtig en natuurlijk … romantisch!

Kasteel Staverden is een sprookjesachtige locatie voor uw huwelijk. Het prachtige landgoed met priëlen, prachtig aangelegde tuinen, trouwzalen, feestzalen en de kapel is uitermate geschikt voor een romantische bruiloft. De grote historie en leuke wetenswaardigheden maken dit landgoed tot een bijzondere locatie. Kasteel Staverden staat daarom garant voor een onvergetelijke dag.

Indien gewenst kunt u de gehele dag doorbrengen op Kasteel Staverden.

Huwelijksvoltrekking

Op Kasteel Staverden kunt u voor de burgerlijke stand in het huwelijk treden. Het Kasteel en het koetshuis is aangewezen als 'huis der gemeente'.

Bruidstaart & Toost

Onze patisserie maakt de prachtigste bruidstaarten geheel naar uw wens. De toost kan worden gehouden in één van onze romantische priëlen.

Receptie, Diner en Feest

Het kasteel en koetshuis beschikken over diverse zalen, van groot tot klein, voor een diner of een wervelend feest. De souterrain van het kasteel heeft een prachtig overdekt terras zwevend op het water van de slotgracht.

De bereikbaarheid van Kasteel Staverden is zeer goed. Gelegen in de gemeente Ermelo, tussen Harderwijk en Putten bevindt zich de locatie. Kasteel Staverden ligt op 10 minuten afstand van de A1. De A28 is binnen 7 minuten bereikbaar.

Het team van Kasteelfeesten verwelkomt u graag en is trots op deze geweldige locatie. Uiteraard staan wij klaar om u te woord te staan en u te helpen met de organisatie van uw onvergetelijke dag!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op per e-mail of telefonisch (tel. 088-0001515).