Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Vorden

De Horsterkamp 8
7251 AZ Vorden
t088-0001515
e  info@kasteelfeesten.nl
iwww.kasteelfeesten.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja nee ja ja

Trouwen in het sprookjesachtige kasteel Vorden

Het sprookjesachtige kasteel leent zich uitermate goed voor besloten bijeenkomsten, recepties, diners en feesten. De stijlvolle zalen zijn met oog voor detail ingericht en voorzien van imposante schilderijen en prachtig antiek. Op de eerste verdieping bevinden zich o.a. de jachtkamer, dining room en ridderzaal. Uiteraard is het mogelijk om één zaal te huren voor een stijlvol sitting diner of het gehele kasteel voor een bruisende feestavond. Het kasteel is op bijzondere wijze onderkeldert.

Aangezien het kasteel is aangewezen als officiële trouwlocatie, is het mogelijk om uw gehele huwelijksdag op het kasteel te verblijven!

Bouw van het kasteel

Kasteel Vorden is gebouwd in een L-vorm. Tussen de twee vleugels vormt de ronde traptoren een kenmerkend architectonisch middelpunt. Hierop is een spits aangebracht met leisteen, zodat het kasteel een karakteristiek aanzien krijgt. De gracht om het hoofdgebouw krijgt zijn watertoevoer door de Vordense beek. Naast het hoofdgebouw kent het landgoed ook een aantal bijgebouwen en een prachtig aangelegde tuin waarin een terras opgezet kan worden voor uw feest of bijeenkomst.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op per e-mail of telefonisch (tel. 088-0001515).