Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Woerden

Kasteel 3
3441 BZ Woerden
t0348 43 60 03
e  info@kasteelwoerden.nl
iwww.kasteelwoerden.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja nee ja ja ja 50 ja

Trouwen doe je in het 600 jaar oude Kasteel van Woerden

Geniet van de mooiste dag van jullie leven in een romantische setting!

Het Kasteel is 600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart. Jullie huwelijksdag wordt tot in de puntjes verzorgd in een stijlvolle en sfeervolle ambiance.

Kasteel Woerden kan jullie bruiloft verzorgen van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes en hoe groot of klein jullie dit wensen te vieren.

Na de officiële ceremonie in de prachtige Ridderzaal is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden, gevolgd door een heerlijk diner met naaste familie en beste vrienden waarna een DJ of band in een van onze ruimtes klaar zal staan om de feestavond bruisend in te luiden. Kasteel Woerden heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken!

Jullie huwelijksdag is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Als aanstaand bruidspaar bepalen jullie hoe de dag eruit komt te zien. In nauw overleg worden alle wensen met 1 van onze trouwspecialisten voor gehele de dag besproken, waarbij ruimte is voor vele persoonlijke details. Wij streven ernaar dat jullie je thuis voelen bij ons.

Tot ziens bij Kasteel Woerden!