Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

De Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel

Kattengat 1
1012 SZ Amsterdam
t020 551 20 34
e  info@koepelkerk.com
iwww.koepelkerk.com
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja ja ja ja nee 40 ja

DE KOEPELKERK, ONDERDEEL VAN HET RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL

Op loopafstand van de Jordaan en vlakbij de hippe ‘Negen Straatjes’, het shopwalhalla van Amsterdam, bevindt zich de Koepelkerk van het Renaissance Amsterdam Hotel. Vrijwel alle bekende Amsterdamse hotspots, maar ook de meer verborgen must-see’s, zijn vanaf hier gemakkelijk lopend of per boot te bereiken.

Trouwen in de Koepelkerk

Wat is er mooier dan jullie huwelijksdag te vieren in de magnifieke zeventiende-eeuwse Koepelkerk in Amsterdam? Een unieke vijfsterrenlocatie midden in het bruisende hart van de hoofdstad met een breed scala aan mogelijkheden voor elk droomhuwelijk! Zo kunnen jullie per boot arriveren aan de eigen aanlegsteiger, elkaar het jawoord geven in de historische Koepelzaal en een receptie of feest houden in de bovenzalen van de Koepelkerk of in het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel dat direct aan de kerk verbonden is.

Wist je dat...

…de Koepelkerk in het bezit is van het ‘Keurmerk Trouwen’ van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie (NTBO)? Dit keurmerk staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche, welke wordt toegekend op basis van een bedrijfsscreening uitgevoerd door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau. Daarnaast is de Koepelkerk door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen professioneel en gastvrij behandeld.

…de Koepelkerk beschikt over verschillende multifunctionele ruimtes, waardoor de volledige dag – van ceremonie tot eindfeest – op dezelfde locatie kan plaatsvinden?

…de ‘dedicated wedding planner’ van de Koepelkerk tot jullie beschikking staat voor het tot in detail plannen van jullie bruiloft en over alle contacten beschikt om jullie grote dag tot een geweldig succes te maken?

…het professionele evenemententeam van de Koepelkerk beschikt over een grote hoeveelheid ervaring in de meest uiteenlopende soorten evenementen (bruiloften, gala diners, tv-shows, concerten, etcetera) en daardoor tot in de kleinste details met jullie kan meedenken?