Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

La Caverne de Geulhem

Wolfsdriesweg 8 a
6325 PM Berg en Terblijt
t043 604 10 00
e  sales@caverne.nl
iwww.caverne.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja overleg ja* ja ja ja 200-250 ja

Trouwen in een mergelgrot

La Caverne de Geulhem is een geheel vloerverwarmde en sfeervol ingerichte mergelgrot in het Zuid Limburgse Heuvelland. Door de ruim 400 fonkelende kaarsen wordt er een zeer intieme en unieke sfeer gecreëerd die u niet snel zult vergeten. Het grottencomplex bestaat uit vier aparte zalen, die echter desgewenst ook gecombineerd kunnen worden.

Huwelijksfeest

Wilt u uw trouwfeest of huwelijksfeest geven in een absoluut unieke omgeving, een fantastische en originele trouwlocatie vlakbij Maastricht en Valkenburg? Wilt u verzekerd zijn van heerlijk eten en drinken tijdens de bruiloft? En het gevoel hebben dat er wordt meegedacht, dat men altijd voor u klaarstaat en er alles aan doet om de trouwdag tot de mooiste dag van uw leven te maken? Natuurlijk is het antwoord op bovenstaande vragen drie maal "ja". Uw bruiloft houden in La Caverne de Geulhem zorgt ervoor dat uw gasten nog jarenlang napraten over het geweldige feest en de culinaire verwennerijen. Vele gelukkige bruidsparen vielen voor de uniekheid van onze locatie, de duidelijke afspraken die er gemaakt konden worden en de niet-aflatende hulp van onze kant bij het plannen en uitvoeren van deze belangrijke dag. Het entertainment, de tijdsplanning of de plaats en wijze van ontvangst…allemaal zaken waarover nagedacht moet worden en waarmee wij u met raad en daad terzijde staan. Uw trouwfeest, huwelijksfeest of bruiloft is bij ons echt in goede handen.

* Overnachten is mogelijk in ons tegenovergelegen Hampshire Hotel – Vue des Montagnes (3*, 39 kamers)