Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Landgoed Hotel Avegoor

Zutphensestraatweg 2
6955 AG Ellecom
t0313 43 06 00
e  info@landgoedavegoor.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/avegoor
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Als u de oprijlaan oprijdt kijkt u uit op het historische landhuis van Landgoed Hotel Avegoor. Onze medewerkers zullen u warm onthalen met heerlijke culinaire verwennerijen. Een sfeervolle receptie of romantische ceremonie is mogelijk in één van onze sfeervolle zalen met een maximale capaciteit tot 200 gasten. Wanneer u graag trouwt in de buitenlucht, dan biedt onze tuin van ruim negen hectare diverse mogelijkheden.

De keuken van Hotel-Restaurant Avegoor is een begrip in omstreken en daardoor zullen wij samen met u ook uw huwelijksdiner graag tot een onvergetelijk moment maken. Wilt u na een fantastisch feest deze heerlijke dag in stijl af sluiten? Dan hoeft u nergens meer naar toe. Op een prachtige suite wacht een gekoelde fles champagne, zodat u en uw geliefde in alle rust kunnen nagenieten van de feestelijkheden. En omdat trouwen iets persoonlijks is, zijn uw persoonlijke momenten onze belangrijkste aandachtspunten. Iedere wens is er één en samen met u maken wij uw wensenlijstje graag compleet! Komt u binnenkort eens langs? Graag tot dan!