Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Landgoed Hotel Renesse

Stoofwekken 5
4325 BC Renesse
t0111 46 17 88
e  info@fletcherlandgoedhotelrenesse.nl
iwww.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Op het schitterende Landgoed Moermond ligt het imposante Slot Moermond met haar brede oprijlaan en omsingeld door een gracht. Wenst u een romantische huwelijksdag, dan is dit dé locatie bij uitstek. In de klassieke trouwzaal kunt u elkaar het jawoord geven. Maar ook de slottuin is een echte aanrader.

De chef-kok en zijn brigade laten u graag genieten van een met zorg samengesteld diner, buffet of barbecue. Aansluitend kunt u samen met uw familie en vrienden genieten van een onvergetelijke feestavond in de karakteristieke Ridderzaal.

Na afloop kunnen u en uw gasten in stijl overnachten in het hotel, slechts een korte wandeling van het slot verwijderd. Om de volgende ochtend in alle rust na te genieten van een vorstelijk ontbijt in de Orangerie.

Wenst u meer informatie of een rondleiding? Dan bent u van harte welkom.