Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Landhuis Ardennen

Route du Congrès de Polleur 90
4910 Polleur
t0031 (0) 6 28256199
e  info@wizardevents.nl
itrouwen.wizardevents.nl/trouwlocatie-landhuis-ardennen/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
nee ja ja nee ja ja ja ja 15 nee

Bijzonder landgoed in de Belgische Ardennen

Wizard Events beschikt over de exclusieve toegang tot een bijzonder landgoed in de prachtige groene Belgische Ardennen, nabij de stad Spa. Het landhuis ligt slechts een half uurtje rijden van Maastricht en zo’n 2 uur rijden vanaf Breda.

De gehele benedenverdieping bestaat uit twee gedeeltes: een woonkamer met openhaard en een ontbijt/diner gedeelte met grote houten tafels. De gehele benedenverdieping kan worden omgetoverd tot een feest- of ontvangstruimte die plaats biedt aan zo’n 70 gasten. Door gebruik te maken van tenten en deze aan te laten sluiten op de openslaande tuindeuren kunnen we de ruimte onbeperkt aanpassen aan de hoeveelheid gasten. Wizard Events richt deze tenten met smaak en geheel naar uw wensen in.

Op de eerste verdieping bevindt zich een stijlvolle ruimte die zich uitstekend leent om uw diner te laten plaats vinden.

Tips

  • De ruimte op de eerste verdieping is ook te gebruiken voor uw feestavond met elke gewenste inrichting.
  • In de zomermaanden kan het feest of diner plaats vinden in de prachtige tuin.
  • Denkt u zich eens in hoe prachtig en romantisch de Ardennen zijn in de wintermaanden, knapperende haardvuurtjes en de met sneeuw bedekte tuin verlicht door fakkels.

Trouw-weekend

Ons landhuis is bijzonder geschikt voor een trouw-weekend omdat al uw gasten kunnen overnachten. De tien luxe kamers, allen voorzien van eigen badkamer, bieden plaats aan 24 volwassenen en op de naastgelegen camping staan voldoende comfortabele stacaravans om nog eens 100 gasten te laten logeren. (Let op: in de maanden juli en augustus zijn de stacaravans beperkt beschikbaar)

Wizard Events

Wizard Events heeft jaren lange ervaring met het organiseren van bruiloften. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en begeleiden jullie "mooiste dag" van het eerste gesprek tot dat de laatste gast vertrekt. Wij adviseren, denken mee en voeren jullie bruiloft persoonlijk uit. Wij werken samen met alleen de beste partijen voor de mooiste culinaire belevenissen en juiste aankleding.

Er is veel mogelijk op onze locatie, maar een ding staat zeker vast: jullie bruiloft wordt onvergetelijk door de perfecte ambiance en natuurschoon in en rond het landhuis. Dus aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak om eens een kijkje te nemen in onze prachtige locatie!