Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Sech'Ry | Situs

Sechery 137
6890 Redu
t0032/479 97 79 67
e  situs@skynet.be
iwww.situs.be
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
nee ja ja ja ja nee ja ja 30 ja

In ‘Sech’Ry’ kan je buiten met een honderdtal mensen feesten en binnen met zo’n 60-tal mensen.

Unieke locatie om te trouwen

In het geklasseerde dorpje Sechery ligt het landgoed ‘Sech’Ry’ aan de rand van het grootste aaneengesloten bos van Europa. Op wandelafstand ben je aan de Lesse en op een kilometer ligt het boekendorp Redu. Wat je verwacht van de Ardennen vind je hier in het veelvoud: dichtbeboste bergen diep doorsneden door een veelheid aan grote en kleine riviertjes.

Vakantiehuis

Het vakantiehuis koppelt grootsheid en schoonheid probleemloos aan elkaar. Elke ruimte houdt rekening met de dynamiek van grote groepen. Een mega grote aperitief keuken zorgt ervoor dat de keuken een ‘place to be’ wordt. Maar dat is ook zo voor de eetruimte die als niets anders het tafelen met zijn allen onvergetelijk uniek maakt. Ook de leefruimte plaatst de groep centraal waarbij het 14 meter hoge plafond aan elk woord, aan elke grap, aan elkeen die daar zomaar staat aura geeft. Het labyrint aan gangen pleziert en verleent aan elke stap een psychisch genoegen.

De Ardennen

De Ardennen als uitzonderlijke stuk natuur zijn rondom aanwezig. Dat begint reeds met de door bossen omringde tuin. Het privé domein bezit diverse karaktervolle plekken: er is een boven en een beneden gelegen tuin en er zijn diverse terrassen rondom het gebouw op verschillende hoogtes. Er zijn rotspartijen, grasvlaktes, een bos met ondoordringbaar struikgewas, een rivier gevoed door vers bronwater ontsproten op het domein zelf, een kinderdorp, een paviljoen met barbecue en een trapje naar het water om pootje te baden of te zwemmen, een op de berg klimmende trappartij met diverse miniterrasjes en zitbanken, enz… Vanuit deze twee hectare grote tuin vertrekken er boven en beneden diverse wandelingen. Er is een bosroute van 7 km die in een lus rond het domein loopt.