Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Landgoed Wolfslaar

Wolfsaardreef 100-102
4834 SP Breda
t076 560 80 00
e  info@wolfslaar.com
iwww.wolfslaar.com/trouwen/trouwlocatie-breda
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja 200 ja

Betoverende trouwlocatie in Breda

Bent u op zoek naar een unieke en romantische trouwlocatie in Breda? Maak dan kennis met de monumentale panden en gastvrije ambiance van Landgoed Wolfslaar! Onze bijzondere trouwlocatie is gelegen in een rustiek bosrijk gebied aan de zuidrand van Breda. Midden in de natuur bevindt zich het romantische landhuis met het naastgelegen koetshuis. De ongedwongen, historische sfeer en haar ligging maken het landgoed een magische locatie om uw bruiloft te vieren.

Uw huwelijksdag tot in de puntjes verzorgd

Uw bruiloft is bij Landgoed Wolfslaar in goede handen. In het landhuis zijn veel verschillende mogelijkheden om uw huwelijksfeest van begin tot eind te vieren: de huwelijksvoltrekking, de bruidsborrel, de bruidstaart aansnijden, het diner en het feest. Uiteraard is het mogelijk om bij mooi weer uw bruiloft, inclusief de huwelijksvoltrekking, buiten te vieren in de prachtige tuin. Wij luisteren graag naar uw wensen en denken vanaf begin tot eind met u mee, om ervoor te zorgen dat de mooiste dag van uw leven ook écht de mooiste dag van uw leven wordt.

Positieve ervaringen van bruidsparen

Trouwlocatie Landgoed Wolfslaar wordt door bruidsparen omschreven met woorden als: ‘fantastisch’, ‘een prachtige locatie’, ‘een magische sfeer’, ‘een geweldige trouwlocatie’. Belangrijk voor u is natuurlijk ook het niveau van dienstverlening. Bruidsparen omschrijven de service van Landgoed Wolfslaar als: ‘professioneel’, ‘vriendelijk en behulpzaam’, ‘uitstekend, ‘betrokken’ en ‘volledige ontzorging’. Bekijk de reviewpagina van Landgoed Wolfslaar voor een volledige beschrijving van de ervaringen van bruidsparen.

Gastheerschap en culinair genieten

Landgoed Wolfslaar staat bekend om zijn gastheerschap en hoogstaand culinair niveau. In het koetshuis bevindt zich het Wolfslaar Restaurant, bekroond met een Michelinster. Chef-kok Maarten Camps typeert zijn kookstijl als eerlijk en smaakvol. Hij kookt heerlijke streekgerechten en gebruikt hiervoor seizoensgebonden producten. Maître-sommelier Lennaert Lonterman combineert de mooie gerechten met schitterende wijnen. U kunt ervoor kiezen om te dineren in het Wolfslaar Restaurant, welke in 2010 volledig aan de hedendaagse wensen is aangepast. In het restaurant zijn hippe en trendy stijlen gecombineerd met een huiskamerambiance. Wenst u liever te dineren in één van de authentieke woonvertrekken van de barones, dan verzorgt onze keukenbrigade eveneens onder leiding van Maarten Camps uw huwelijksdiner in het landhuis.

Meer informatie over de mogelijkheden van trouwen bij Landgoed Wolfslaar kunt u vinden op de website. Wij wensen u een prachtig huwelijk toe!

* Afhankelijk van de activiteit. Huwelijksvoltrekking – tot 100 personen waarvan 60 zittend, 40 staand. Borrel – 200 personen – diner max 80 zitten. Bij een Walking Diner 180 personen maximaal. Huwelijksfeest tot/met 180 personen