Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Narline

Hoogeveenseweg 17
7921 PC Zuidwolde
t0528 31 03 33
e  info@narline.nl
iwww.narline.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja ja ja

Jullie trouwdag moet natuurlijk onvergetelijk zijn en om dit te kunnen verwezenlijken vinden wij het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan. We laten graag de ruimtes zien, bespreken jullie wensen en alle mogelijkheden. Aan de hand van onze kennismaking maken wij een persoonlijk voorstel. Naast de culinaire invulling van deze bijzondere dag denken wij met jullie mee over bloemen, entertainment, vervoer etc.

Officiële trouwlocatie Drenthe

Wat is er mooier dan bij mooi weer te trouwen in de tuin. Bij Narline kan dat. De Rechter Deel van Narline heeft een aangrenzend privé terras met aansluitend de tuin waarin de ceremonie plaats kan vinden kan worden. Narline is een officiële trouwlocatie in Zuidwolde. Jullie burgerlijk huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand.

We kunnen de tuin inrichten naar jullie wensen. Een boog, een prieel, houten stoeltjes of kiezen jullie voor klassiek wit. Dit alles spreken we samen door. Narline heeft in haar trouwteam een weddingplanner die deze materialen kan verzorgen. Trouwen kan op verschillende plekken in de tuin. Elkaar het ja-woord geven, het omdoen van de ringen, het tekenen van de akten, het aansnijden van de taart en het ‘proost moment’ kunnen we allemaal in de tuin verzorgen en ieder moment van jullie trouwdag wordt uiteraard mooi aangekleed. Wat dacht je bijvoorbeeld van echte bloemen in de walnootboom en daaronder jullie fotomoment?

Trouwteam

Narline heeft een trouwteam. Narline is een prachtige, unieke, goed bereikbare en gastvrije locatie. Culinair zullen jullie gasten die dag genieten, daar gaat onze chef kok Maarten Dragt persoonlijk zorg voor dragen. Bij trouwen komt veel meer kijken. Vandaar dat Narline een trouwteam heeft samengesteld. Geen verplichting, maar wel handig omdat zij de locatie goed kennen. In het trouwteam zitten: een huisfotograaf, een stylist en weddingplanner, een visagist, een bloemist en een trouwambtenaar. Daarnaast hebben we contacten met bedrijven die bruidstaarten verzorgen en voor jullie een trouwfilm kunnen maken. We vertellen je graag meer over onze ideeën om jullie dag onvergetelijk te maken.