Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier & De Kalkovens

Havenstraat 311
1271 GD Huizen
t0347 75 04 65
e  sales@dekalkovens.nl
iwww.dekalkovens.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 300 ja

Trouwen in een uniek monument

De Kalkovens is gevestigd in een uniek monument en ligt pal aan het water met een prachtig uitzicht over het Gooimeer, het Nautisch Kwartier en de oude Huizer Haven met Botterwerf. De Kalkovens is benoemd tot officiële trouwlocatie. U kunt dus bij ons terecht voor een volledig verzorgde huwelijksdag. Van het jawoord tot de receptie en van het aansnijden van de bruidstaart tot een spetterend feest, wij zullen er zorg voor dragen dat het u aan niets zal ontbreken.

De Kalkovens staat bekend om zijn voortreffelijke verzorging en intieme sfeer bij een heerlijk bruidsdiner of tijdens grootse bruiloftsfeesten. Het bijzondere gebouw, de ambiance en de locatie maken van uw huwelijksdag in de Kalkovens de mooiste dag van uw leven.

Huwelijksceremonie

Wenst u een bijzonder entree? Aanmeren in een romantische sloep bij De Kalkovens zorgt voor een bijzonder begin van de dag! Voor de huwelijksceremonie kunt u terecht in één van onze sfeervolle zalen. Bij mooi weer kunt u elkaar ook het jawoord geven onder een prachtige wilg met uitzicht op het water. Neem vervolgens uw gelukwensen in ontvangst tijdens een feestelijke receptie of High Tea.

Diner

Wenst u een culinair diner, spetterend buffet of uitgebreid walking dinner? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en stellen graag een diner samen dat aan al uw wensen voldoet. Een intiem diner op de Tussenzolder en vervolgens een groot feest in het Blushuis. De medewerkers van de Kalkovens zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Feestavond

Na een daverende feestavond kunt u heerlijk blijven overnachten in het naastgelegen Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Dit gloednieuwe hotel is 1 april 2012 geopend en biedt prachtige kamers en suites.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.