Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Restaurant 't wapen van Haarzuylen

Brink 2
3455 SE Haarzuilens
t030 677 19 98
e  info@wapenvanhaarzuylen.nl
iwww.wapenvanhaarzuylen.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja 40* ja

Bijzondere trouwlocatie

Midden in het dorpje Haarzuilens, aan de brink ligt ons mooie restaurant t' wapen van Haarzuylen. Vlakbij het sprookjesachtige kasteel De Haar. Wij verzorgen diners, bruiloften en partijen op uw wens gemaakt, tevens kunt u bij ons uw huwelijksvoltrekking laten plaats vinden in de originele Raadzaal. Om de dag compleet te maken verhuren wij huifkarren met paarden om samen met uw gasten een rondrit te maken. U bent welkom om geheel vrijblijvend eens langs te komen om te bezichtigen of om uw dag door te praten.

Ruimte zaal

Officiële trouwlocatie Raadzaal: maximaal 40 personen:
Kasteelzaal: tot 150 personen, feestavonden tot 250 personen

Naast het pand ca. 40 parkeerplaatsen, 50 meter verder ca. 100 parkeerplaatsen