Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Paushuize

Kromme Nieuwegracht 49
3512 HE Utrecht
t030 231 03 47
e  info@paushuize.nl
iwww.paushuize.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja nee* ja nee nee nee ja nee 9 ja

Paushuize, een gewilde trouwlocatie in Utrecht

Gelegen op een van de mooiste plekken van het oude stadcentrum is Paushuize een van de meest gewilde trouwlocaties van Utrecht. Aanstaande bruidsparen krijgen in Paushuize alle tijd, ruimte en vrijheid om hun bruiloft geheel naar hun specifieke wensen vorm te geven.

Paushuize heeft twee ingangen die kunnen worden gebruikt en heeft zelf 9 parkeerplaatsen tot haar beschikking. Het pand ligt op een steenworp van de Domtoren en ligt daarmee binnen 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Paushuize telt vier etages; de Keldergewelven, de Bel-etage, de Eerste etage en de Zolder etage. Iedere verdieping heeft een geheel eigen sfeer en leent zich voor een bepaald type evenement.

Balzaal

In de prachtig gerestaureerde Balzaal (op de bel-etage), met haar uitbundige kleurenpracht in neo-Pompeïaanse stijl en originele muur en plafondschilderingen, kunnen 96 gasten plaatsnemen voor een huwelijksvoltrekking. Vanuit de balzaal heeft u uitzicht op besloten binnentuin. Bij mooi weer bereikt u via vijf hoge openslaande deuren het statige bordes, perfect voor een toast of fotomoment na de huwelijksvoltrekking.

Volg de virtuele rondleiding op: www.paushuize.nl/balzaal

De Beelaerts van Bloklandzaal

De Beelaerts van Bloklandzaal, de grootste ruimte in het pand, met meer sobere, rustige sfeer staat tot uw beschikking voor grotere gezelschappen tot maximaal 150 gasten. Voor kleinere bruiloften tot maximaal 40 gasten kan tevens gebruik gemaakt worden van de intieme en zeer rijk gedecoreerde Soete de Villlers salon.

Naast uw huwelijksvoltrekking bent u in Paushuize van harte welkom voor uw huwelijksreceptie, en natuurlijk ook uw huwelijksdiner.

* Trouwfeesten zijn vanwege de monumentale aard van het pand alleen mogelijk inreceptievorm zonder versterkte muziek.