Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Restaurant de Salentein

Putterstraatweg 7-9
3862 RA Nijkerk
t033 245 41 14
e  info@desalentein.nl
iwww.landgoeddesalentein.com
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja nee 135 ja

Er is plaats voor 150 personen tijdens de plechtigheid. Tijdens de receptie en feest is er plaats voor 250 personen.

Trouwlocatie

Op het prachtige en zeer goed onderhouden Landgoed de Salentein, ligt naast Huis de Salentein, ook Restaurant de Salentein met twee prachtige zalen, de Dorsmolen en de Lindezaal.

De naam ‘Salentein’ kent een rijke historie. Al in stukken uit 1730 wordt er melding van gemaakt. In 1983 opent Restaurant de Salentein haar deuren in het voormalig Koetshuis.

Feestlocatie

De Dorsmolen van Restaurant de Salentein is met zijn sfeervolle en vrolijke atmosfeer uitermate geschikt voor jullie bruiloft. Menig bruidspaar heeft elkaar hier het jawoord gegeven. Jullie kunnen hier ook met 120 familieleden en vrienden dineren. Jullie worden verwend door de witte brigade van Restaurant de Salentein met gerechten die met aandacht zijn bereid en in een bijzondere ambiance worden geserveerd. Deze kunnen vanzelfsprekend worden gecombineerd met de bijzondere wijnen van de Salentein Family of Wines uit Mendoza, Argentinië.

De Lindezaal boven het Koetshuis is de ideale locatie voor een heerlijk diner tot 80 personen. Ook hier proef je de sfeer van de Argentijnse wijnhuizen. Laat je verwennen door de kundige medewerkers van de Salentein!

Jullie kunnen de dag afsluiten met een spetterend feest in de Dorsmolen (tot 250 personen). Samen met de Lindezaal, vormt de Dorsmolen een uitstekende combinatie voor receptie – diner – feest op een goed bereikbare locatie. Het is jullie dag, je hoeft alleen maar te genieten!