Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel De Vanenburg

Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten
t0341 37 54 54
e  info@vanenburg.nl
iwww.vanenburg.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 275 ja

Romantische trouwlocaties

Een romantische trouwlocatie in een landelijke omgeving waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Droom je van zo’n trouwlocatie? Kasteel de Vanenburg biedt hiervoor een passend decor.

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een prachtig Landgoed van 55 ha. Door de diversiteit aan sfeervolle zalen en ruimtes en de schitterende kasteeltuinen kun je de gehele dag huwelijksdag op dezelfde locatie laten verzorgen. Van burgerlijk huwelijk tot kerkelijk huwelijk, van receptie tot diner, van fotosessie tot de bruidssuite. Iedereen kan volop genieten van de sfeer, service en activiteiten. Ons team staat garant voor optimale service op deze onvergetelijke dag.

Officiële trouwlocatie

Kasteel De Vanenburg is een officiële trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Oranjerie of in de Van Pallandtzaal. Tevens is het mogelijk om in de theekoepel te trouwen. Het kerkelijke huwelijk vindt plaats in de Oranjerie waar een orgel en vleugel staan.
De gemeente Putten informeert u graag over deze mogelijkheid.

Trouwen

Van Pallandtzaal: 60 personen
Oranjerie: 120 personen
Theekoepel in overleg

Diner

Kasteel: 180 personen
Groot Auditorium: 175 personen

Overnachting

Het is mogelijk om op Kasteel De Vanenburg te overnachten, wij beschikken over 52 hotelkamers.

Bruidssuite

Onze romantische bruidssuite bevindt zich op ons Landgoed. Deze kamer beschikt over een slaapkamer met een Queen size bed, een luxe badkamer met bad en aparte douche en een zitkamer met minibar, airconditioning en koffie/thee faciliteiten. Uiteraard staat er bij aankomst champagne klaar…. Na jullie huwelijksnacht verzorgen wij een uitgebreid ontbijt op de kamer.