Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Slot Doddendael

Binnenweg 2
6644 KD Ewijk
t0487 52 18 62
e  info@doddendael.nl
iwww.doddendael.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja 150 ja

Slot Doddendael; Een ontdekking…!

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor jullie huwelijk van 10 tot 650 personen.

Slot Doddendael doet idyllisch aan met zijn slotgracht, boomgaard en tuinen. U waant zich soms in vroegere tijden, maar het comfort en het serviceniveau zijn aangepast aan de hoge eisen die de huidige tijd stelt. Het is nu een prachtige locatie met verschillende ruimtes, geschikt voor allerlei doeleinden.

Zoekt u de perfecte locatie voor uw huwelijk, die goed bereikbaar en voorzien is van een grote gratis parkeerplaats? Slot Doddendael is the place to be.

Foto's

In de prachtige omgeving van het kasteel worden de foto’s gemaakt, in de boomgaarden, op de brug over de gracht, de mooi aangelegde tuinen en ook in het kasteel. Slot Doddendael ligt op 2 minuten lopen van de dijk met prachtige uiterwaarden waar eveneens foto’s gemaakt kunnen worden.

Wettelijk huwelijk

Als het bruidspaar arriveert worden ze feestelijk ontvangen door hun eigen gasten op de binnenplaats en geleid naar de prachtige Ridderzaal voor de huwelijksvoltrekking. Met mooi weer is het uiteraard ook mogelijk om in de tuin onder de kastanjeboom of in de boomgaarden te trouwen! Na dit plechtige moment is het tijd voor Champagne & Bruidstaart!

Diner

Het diner vindt plaats in de authentieke Ridderzaal, waar het bruidspaar de gasten op tongstrelende gerechten trakteert die met liefde gemaakt zijn door onze eigen koks. Willen jullie liever een barbecue in de prachtige tuin, een Italiaans diner in de boomgaard of een informele walking dinner? Geen probleem, alles is mogelijk! Wij werken zoveel mogelijk met regionale en seizoensgebonden producten waardoor alles vers en zorgvuldig bereid wordt. Door onze eigen keuken zijn wij zeer flexibel met diëten of andere wensen.

Trouwfeest

In het Arsenaal of imposante koetshuis ’t Spijcker barst ’s avonds het feest los. Een swingende feestband, heerlijke hapjes en drankjes zorgen voor een daverend slot van de dag!

Mogelijkheden

Alles is mogelijk op Slot Doddendael! Het slot en omliggende tuinen en boomgaarden bieden voor ieder wat wils. Of je nu met een intiem gezelschap de dag wilt doorbrengen of een groots huwelijk met spetterend avondfeest, trouwen in de boomgaard, taart & champagne op de binnenplaats….alles is mogelijk. We nodigen jullie van harte uit om met elkaar jullie wensen en mogelijkheden te bespreken!