Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Stadsvilla Sonsbeek

Tellegenlaan  3
6814 BT Arnhem
t026 446 52 00
e  info@stadsvillasonsbeek.nl
iwww.stadsvillasonsbeek.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja 1 1 0 0 1 1 0 18 1

Ceremonie: geschikt voor 60 personen
Feest: geschikt tot maximaal 600 personen
Parkeerplaatsen: 18 + 2 minder-valide parkeerplaatsen. Daarnaast genoeg plek bij Hekkelman advocaten. Alle gratis parkeren.

Een monumentaal pand met een magnifiek uitzicht

Een huwelijk vraagt om een bijzondere locatie. En die heeft u bij deze gevonden! Trouwen op de mooiste plek van Arnhem. Uitzicht over de stad zonder de drukte daarvan te ervaren. Middenin het mooiste stadspark van Nederland, staat Stadsvilla Sonsbeek. De compleet gerenoveerde ‘Witte villa’ ingericht met Arnhems Design, is een bijzondere locatie om jullie trouwdag te vieren. Door gebruik te maken van verschillende aangeklede ruimtes zullen jullie en jullie gasten elk moment van de dag versteld staan van de diversiteit van één gebouw.

Stadsvilla Sonsbeek is naast feestgelegenheid ook een officiële trouwlocatie. Dus van het officiële jawoord tot het feest in de late uurtjes, alles kan onder 1 dak gevierd worden.

Zeg “JA” tegen de liefde van je leven in de speciaal voor jullie ingerichte trouwzaal, om daarna te genieten van uw bruidstaart en bubbels op het balkon van de Stadsvilla met een fantastisch uitzicht over het park en de stad Arnhem. Wanneer jullie gasten genieten van de lekkere hapjes en drankjes in een van de gezellige ruimtes, kunnen jullie voor de fotoreportage gebruik maken van alle mooie plekjes van het park.

Laat je verrassen en verwennen door onze keuken- en bedieningsbrigade, door te genieten van een uitgeserveerd diner of één van onze buffetten. Na al dit smaakvols kan het feest écht beginnen en kunnen jullie dé dag van jullie leven afsluiten met een daverend feest met live muziek of een dj.

Of jullie de dag willen vieren met een klein gezelschap, een luxe diner of tot diep in de nacht willen feesten, de mogelijkheden zijn ontelbaar en wij denken graag met jullie mee over een dag die bij jullie past!

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding door de Stadsvilla en de verschillende mogelijkheden te bespreken.