Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Schip Frisius van Adel - Naupar

Sumatrakade 1
Amsterdam
t088 252 50 00
e  info@naupar.com
iwww.naupar.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja nvt ja

Zeilschip Frisius van Adel biedt plaats aan 75 personen.
Andere afvaarthavens zijn in overleg mogelijk.

Bijzondere dag op het water

Aan boord van de Frisius van Adel vindt u een prachtig decor voor een bijzondere dag. Aan boord van dit traditionele zeilschip kunt u in nautische sferen uw trouwdag vieren. Samen met uw familie en vrienden kunt u aan boord komen voor een romantische ceremonie, een sfeervolle receptie of een gezellig feest.

Uw eigen huwelijksbootje

Aan boord van de Frisius van Adel kunt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen. En kunt u elkaar officieel het Ja-woord geven! Aan dek kunt u een stijlvolle ceremonie houden met uw familie en vrienden om u heen. Ook wanneer het wat minder goed weer is, blijft het een dag om niet te vergeten. De salon biedt voldoende ruimte voor al uw gasten. Na het Ja-woord is het tijd om te proosten. Vaar uit en feest uw mooiste dag op het IJ of Markermeer.

Feest onder volle zeilen

Ook wanneer u ervoor kiest uw huwelijksceremonie ergens anders plaats te laten vinden, kunt u aan boord van de Frisius van Adel komen voor uw trouwdag. Aan boord vindt u een unieke locatie voor een receptie in nautische sferen of een onvergetelijk feest op het water. U kunt ervoor kiezen in de haven te blijven liggen of uit te varen en onder volle zeilen te feesten.

Catering en entertainment

Als u ervoor kiest om op het water te trouwen, bent u gegarandeerd van een spectaculaire dag. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. Maak uw dag helemaal compleet met de lekkerste catering en passend entertainment. NAUPAR regelt het graag voor u; zo heeft u nergens omkijken naar!.