Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Schip Abel Tasman - Naupar

Bataviahaven 1
8200 AH Lelystad
t088 252 50 00
e  info@naupar.com
iwww.naupar.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja nvt ja

Zeilschip de Abel Tasman biedt plaats aan 120 personen.
Andere afvaarthavens zijn in overleg mogelijk.

Ja, ik wil...

Aan boord van de Abel Tasman beleeft u een onvergetelijke trouwdag. Aan boord van het imposante schip komen luxe en gezelligheid samen. In stijl kunt u hier met uw gasten genieten van uw bijzondere dag. Of u nu de ceremonie, receptie of trouwfeest aan boord viert, geslaagd wordt het zeker!

Letterlijk in het huwelijksbootje

Aan boord van de Abel Tasman kunt u elkaar officieel het Ja-woord geven. Zo trouwt u op de meest bijzondere plek van Nederland: op het water! Bij mooi weer kunt u elkaar buiten op het dek het Ja-woord geven, maar ook bij minder goed weer blijft het een bijzondere dag. De schepen hebben voldoende binnenruimte voor u en uw gasten. Na de huwelijksvoltrekking kunt u met uw gasten uitvaren voor een mooie vaartocht. Het prachtige schip is meteen een goede locatie om de mooiste trouwfoto's te maken.

Receptie en feest aan boord!

Vindt de ceremonie ergens anders plaats? Maak uw dag helemaal compleet met een receptie en/of feest aan boord van de Abel Tasman. Het schip biedt genoeg ruimte om met een grote groep gasten samen te toosten op het bruidspaar en tot in de late uurtjes te feesten.

Catering en entertainment

Als u ervoor kiest om op het water te trouwen, bent u gegarandeerd van een spectaculaire dag. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. Door naast catering ook entertainment aan boord te laten komen, maakt u uw dag helemaal compleet. Uw medewerkers helpen u graag uw dag van A tot Z te organiseren, zodat u nergens omkijken naar heeft!