Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Schip Carpe Diem - Naupar

Galgeriet 5
Monnickendam
t088 252 50 00
e  info@naupar.nl
iwww.naupar.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja nvt ja

Zeilschip de Carpe Diem biedt voor een dagtocht plaats aan 33 personen. Andere afvaarthavens zijn in overleg mogelijk.

Romantisch Ja-woord

Kom aan boord van zeilschip de Carpe Diem voor de mooiste dag van uw leven. Samen met uw familie en vrienden geniet u aan boord van het romantische en stijlvolle interieur. Vier uw ceremonie, receptie of trouwfeest aan boord van de Carpe Diem en uw gasten zullen nog lang over deze bijzondere dag napraten.

Ja-woord op het water

Aan boord van de Carpe Diem kunt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Met uw vrienden en familie om u heen vaart u uit voor een unieke ceremonie op het water. Aan dek voltrekt de ambtenaar van burgerlijke stand onder een stralende zon uw huwelijk. Ook bij minder goed weer, blijft het een prachtige dag; in de gezellige salon is er alle ruimte om in stijl samen te komen.

Receptie en feest aan boord!

Laat u uw huwelijk ergens anders voltrekken? Maak de dag compleet door aan boord te komen van de Carpe Diem voor een unieke receptie en/of een spetterend trouwfeest. Snijd onder volle zeilen de taart aan en toost op het kersverse bruidspaar. Ook kunt u entertainment aan boord laten komen en tot in de late uurtjes samen met uw gasten genieten van een spetterend feest.

Catering en entertainment

Als u ervoor kiest om op het water te trouwen, bent u gegarandeerd van een spectaculaire dag. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. Door naast catering ook entertainment aan boord te laten komen, maakt u uw dag helemaal compleet. De medewerkers helpen u graag uw dag van A tot Z te organiseren, zodat u nergens omkijken naar heeft!