Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Schip Stedemaeght - Naupar

Sumatrakade 1
Amsterdam
t088 252 50 00
e  info@naupar.com
iwww.naupar.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja nvt ja

Zeilschip Stedemaeght biedt plaats aan een dagtocht voor 160 personen.
Andere afvaarthavens zijn in overleg mogelijk.

Unieke locatie voor een prachtige dag

Uw huwelijk wordt pas echt bijzonder wanneer u aan boord komt van de Stedemaeght. Aan boord van dit majestueuze schip vindt u de luxe om uw trouwdag in stijl te vieren. Kom met al uw familie en vrienden aan boord voor de huwelijksvoltrekking, een sfeervolle receptie of een spetterend feest! Hoe uw dag er ook uitziet, onvergetelijk wordt het zeker op zo'n bijzondere locatie.

Letterlijk in het huwelijksbootje

Aan boord van de Stedemaeght kunt u elkaar, op het water, officieel het Ja-woord geven! Bij mooi weer kunt u elkaar buiten op het dek het Ja-woord geven, maar ook bij minder goed weer blijft het een bijzondere dag. De schepen hebben voldoende binnenruimte voor u en uw gasten. Na een volmondig ja kunt u uitvaren om te toosten op deze bijzondere dag tijdens een rondvaart op de Amsterdamse wateren.

Huwelijksfeest op het water

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de huwelijksceremonie ergens anders plaats te laten vinden. U kunt dan voor uw receptie of feest aan boord plaats laten vinden. Blijft u in de haven liggen of maakt u met uw gasten een vaartocht? U bepaalt!

Catering en entertainment

Als u ervoor kiest om op het water te trouwen, bent u gegarandeerd van een spectaculaire dag. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. Maak uw dag helemaal compleet met de lekkerste catering en passend entertainment. NAUPAR regelt het graag voor u; zo heeft u nergens omkijken naar!