Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Zeilschip de Toekomst - Naupar

Oostereiland
Hoorn
t088 252 50 00
e  info@naupar.com
iwww.naupar.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja nvt ja

Zeilschip de Toekomst biedt plaats aan een dagtocht voor 60 personen.
Andere afvaarthavens zijn in overleg mogelijk.

Samenkomen in stijl

Aan boord van zeilschip de Toekomst beleeft u een bijzondere dag. Het schip is een unieke locatie om samen met uw familie en vrienden in stijl samen te komen. Over uw trouwdag aan boord van deze prachtige, witte verschijning zal nog lang nagepraat worden.

Bijzonder Ja-woord

Aan boord van de Toekomst kunt elkaar officieel het Ja-woord geven. Aan dek kunt u onder een stralende blauwe lucht een mooie ceremonie plaats laten vinden. Ook bij minder mooi weer is het schip een unieke locatie. Benedendeks vindt u een stijlvol ingerichte salon waar u met uw gasten kunt samenkomen. Na de huwelijksvoltrekking kunt u met uw gasten uitvaren voor een mooie vaartocht. Het prachtige schip is meteen een prachtig decor voor een mooie trouwreportage.

Feestelijke vaartocht

Geeft u elkaar op een andere locatie het Ja-woord? U maakt uw dag helemaal compleet door met uw gasten aan boord van de Toekomst te komen voor een receptie en/of feest op het water. Tijdens een vaartocht kunt u met uw gasten de taart aansnijden. Laat ’s avonds entertainment aan boord komen voor een spetterend feest onder de sterren.

Catering en entertainment

Als u ervoor kiest om op het water te trouwen, bent u gegarandeerd van een spectaculaire dag. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. Door naast catering ook entertainment aan boord te laten komen, maakt u uw dag helemaal compleet. Uw medewerkers helpen u graag uw dag van A tot Z te organiseren, zodat u nergens omkijken naar heeft!