Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Schip Selene - Naupar

Galgeriet 5
Monnickendam
t088 252 50 00
e  info@naupar.com
iwww.naupar.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja nvt ja

Zeilschip Selene biedt plaats aan 45 personen.
Andere afvaarthavens zijn in overleg mogelijk.

Prachtige dag aan boord

Aan boord van zeilschip de Selene beleeft u de mooiste dag van uw leven. Dit stijlvol ingerichte schip is een unieke locatie voor uw huwelijksvoltrekking of trouwfeest. Met een ruim dek en sfeervol ingerichte salon is de Selene een prachtig decor voor een romantische dag.

Romantische ceremonie op het water

Zeilschip de Selene is een officiële trouwlocatie. Aan boord kunt u elkaar officieel het Ja-woord geven. Met uw familie en vrienden om u heen, houdt u aan dek een unieke ceremonie. Ook bij minder goed weer kunt u aan boord van de Selene letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Benedendeks vindt u een stijlvol en ongedwongen interieur waar u met zijn allen kunt samenkomen.

Feest aan boord!

Trouwt u op een andere locatie? Zet uw mooiste dag voort aan boord van de Selene. Uw receptie of trouwfeest wordt zeker een succes. Snijd onder volle zeilen de taart aan en breng samen met uw gasten een toost uit. Laat entertainment aan boord komen en geniet met uw gasten tot in de late uurtjes van een spetterend feest.

Catering en entertainment

Als u ervoor kiest om op het water te trouwen, bent u gegarandeerd van een spectaculaire dag. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. Door naast catering ook entertainment aan boord te laten komen, maakt u uw dag helemaal compleet. Uw medewerkers helpen u graag uw dag van A tot Z te organiseren, zodat u nergens omkijken naar heeft!