Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Zeilschip Willem Barentsz - Naupar

Almeerderzand
Almere
t088 252 50 00
e  info@naupar.com
iwww.naupar.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja nvt ja

Zeilschip Willem Barentsz biedt plaats aan een dagtocht voor 100 personen.
Andere afvaarthavens zijn in overleg mogelijk.

De mooiste locatie voor uw mooiste dag

Kom aan boord van een traditioneel zeilschip voor een onvergetelijke dag op het water. De Willem Barentsz is het romantische decor voor uw trouwdag. Aan boord van dit bijzondere schip kunt u in stijl samenkomen om uw trouwdag te vieren. Met uw familie en vrienden om u heen kunt u aan boord de huwelijksvoltrekking, een sfeervolle receptie of een spetterend feest plaats laten vinden.

Huwelijksvoltrekking aan boord

Aan boord van de Willem Barentsz kunt u elkaar in Amsterdam officieel het Ja-woord geven! Aan dek kunt u een bijzondere ceremonie houden. Ook bij minder mooi weer blijft het een prachtige dag. In de ruime salon is er alle ruimte voor u en uw gasten. Na het Ja-woord kunt u uitvaren voor een toost op het water.

Feesten op het water

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de huwelijksceremonie ergens anders plaats te laten vinden. Geef een nautische sfeer aan uw dag, door aan boord van de Willem Barentsz te komen voor een gezellige receptie of een spetterend huwelijksfeest op het water. U kiest zelf of u in de haven stil blijft liggen of uitvaart Samen met uw gasten viert u aan boord van het stijlvolle schip een feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Catering en entertainment

Als u ervoor kiest om op het water te trouwen, bent u gegarandeerd van een spectaculaire dag. Niet alleen de bruid en bruidegom zullen de dag van hun leven ervaren, ook de gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie. Maak uw dag helemaal compleet met de lekkerste catering en passend entertainment. NAUPAR regelt het graag voor u; zo heeft u nergens omkijken naar!