Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Au dessus du Bie | Situs

Rue des Routis 27
6929 Daverdisse
t0032/479 97 79 67
e  situs@skynet.be
iwww.situs.be
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
nee ja ja ja ja nee ja ja 20 ja

In ‘Au dessus du Bie’ kan je buiten met een zestal personen feesten en binnen met zo’n 40-tal mensen.

Unieke locatie om te trouwen

Op de top van het mooie dorpje Daverdisse ligt de grote Ardense vakantiewoning ‘Au dessus du Bie’. De huurder beschikt over het exclusief gebruik van het ganse landgoed, bestaande uit een boerderijwoning en twee bijgebouwen (1050 bebouwde vierkante meter). Dit is een locatie die perfect geschikt is voor grote groepen en voor kleinere gezelschappen die van veel ruimte en comfort houden.

Trouwlocatie in de Ardennen

Wat je verwacht van de Ardennen, vind je hier in het veelvoud. De woning ligt te midden van het grootste aaneengesloten bos van Europa en op wandelafstand van de rivieren de Lesse, de Marche en meerdere kleine bergriviertjes. Om het huis liggen talrijke wandelroutes. Het bekende boekendorp Redu ligt op 5 km. De locatie is geschikt voor seminaries, workshops en een aangenaam vakantieverblijf. Professionele activiteiten hebben er plaats in een amicale context door de vakantiesfeer dat het geheel uitademt. Elke kamer biedt de mogelijkheid om geïndividualiseerd te werken.

Overnachten

Het landgoed biedt overnachtingsmogelijkheden voor 34 personen. Het is bijzonder goed geïsoleerd en voorzien van alle nodige comfort. Er zijn 12 ruime slaapkamers, een multifunctionele ruimte van 500 m2, 11 badkamers en een keuken met open haard. Er is standaard voorzien in powerpointmogelijkheden, projectie via een plasma scherm en je kan er draadloos internetten.