Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

De Nonnerie

Langegracht 51
3601 AK Maarssen
t0346 562 201
e  info@nonnerie.nl
iwww.nonnerie.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja nee 15 ja

Uw trouwdag perfect geregeld

Een van de leukste dagen in uw leven! En die wilt u uiteraard perfect georganiseerd hebben. Maar er komt ook een heleboel bij kijken. Wij begrijpen dat als geen ander en gaan graag met u aan tafel om al uw wensen door te nemen en om u een flink stuk op weg te helpen.

Wij willen het beste voor u en natuurlijk voor uw gasten. Dat realiseren wij met veel aandacht, zorg en vooral plezier.

Trouwlocatie

De Nonnerie is een historisch pand en romantisch gelegen aan rivier de Vecht. U kunt de huwelijksplechtigheid laten plaatsvinden in de Nonnerie, genieten van uw huwelijksdiner en tot in de late uurtjes feesten met band of DJ.

De Nonnerie is de ideale locatie voor uw diner, maar ook voor uw receptie en huwelijksfeest van 50 tot 250 personen: goed bereikbaar, gratis parkeergelegenheid, goed service- en culinair niveau en live- of versterkte muziek is hier mogelijk!