Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Maarten Maartenshuis

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
t0343 47 35 50
e  info@hotelzonheuvel.eu
iwww.hotelzonheuvel.eu
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja nee

Trouwen in het Maarten Maartenshuis

Het Maarten Maartenshuis is een officiële trouwlocatie van Doorn en biedt u een unieke en bijzondere sfeer. Dit houdt in dat u in onze authentieke stijlzalen het wettelijk huwelijk kunt laten voltrekken.

De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de stijlzalen op de begane grond van het Maarten Maartenshuis. De Bordeskamer wordt gebruikt door de ambtenaar en de bode. In de stijlzalen links en rechts van de Muziekkamer, de Italiaanse en de Porseleinkamer, stellen wij 2x 30 stoelen op richting de Muziekkamer. Door middel van statafels kunnen wij extra ruimte creëren voor ca. 40 personen.

De Muziekkamer is de middelste van de stijlskamers en wordt ingericht voor de trouwplechtigheid. In de Muziekkamer is het bruidspaar en de ambtenaar aanwezig. Achter het bruidspaar nemen de getuigen, familie en genodigden plaats (max. 20 personen).

Voor de trouwopstelling zijn echter meer mogelijkheden. Wij adviseren u graag hierin!

Tijden en huur locatie

U kunt in het Maarten Maartenshuis trouwen op de volgende tijden: uitsluitend op zaterdagen tussen 12:00-14:00 uur of tussen 15:00-17:00 uur. Afwijkende tijden en dagen van de week zijn eventueel op aanvraag mogelijk. De huur van de stijlzalen ten behoeve van de huwelijksvoltrekking bedraagt € 550,00. Mocht u de stijlzalen langer nodig hebben dan bovengenoemde tijden, berekenen wij een tarief van € 950,00. Voor het exclusief huren van het gehele Maarten Maartenshuis, bijvoorbeeld ten behoeve van een receptie, berekenen wij een huur van € 1.550,00.

Bloemversiering

Bloemen geven een persoonlijk accent aan uw trouwerij en daarom is het belangrijk om in goed overleg een geslaagde compositie te arrangeren. Van een bruidsboeket tot luxe biedermeiers, alles is mogelijk bij ons! Onze bloemist Veldhuijsen uit Doorn adviseert u graag.

Bruidstaart

In het Maarten Maartenshuis kunnen wij ook het aansnijden van de bruidstaart verzorgen. Bij mooi weer verzorgen wij dit uiteraard op het terras voor het kasteel. Bruidstaarten worden gecreëerd bij Patisserie Den Hartog in Doorn (www.skitaart.nl). Dit is één van hun huisspecialiteiten en deze klassieke taart kan als piramide opbouw of op de wat moderne schuin oplopende taarten vervaardigd worden in bijna alle wensen. Deze gaat u uiteraard zelf uitkiezen en wij zorgen ervoor dat de bruidstaart op tijd voor u klaar staat en uitgeserveerd wordt. Voor de bruidstaart brengen wij een bedrag vanaf € 6,25 per persoon in rekening.

Receptie

De receptie na de huwelijksvoltrekking verzorgen wij in het Maarten Maartenshuis of het Paviljoengebouw. Wenst u bij mooi weer de receptie buiten te laten plaatsvinden, dan kan dit natuurlijk ook ! Wilt u lekker knus zitten, dan is het gezellige, Literair Café Kronkels misschien wel wat voor u. Heeft u ook wel eens gedacht aan een High Tea? Alles is mogelijk.

Diner

Wilt u bij ons dineren met een gezelschap dan is dit mogelijk in ons restaurant of in een privé zaal van het Paviljoen. Wij bieden u een driegangen menu of een uitgebreid buffet aan vanaf € 29,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen of via onze website een brochure aanvragen.

Feestavond

Café Kronkels en de Lounge in het Paviljoen zijn geschikt voor een feestavond met een DJ of band (tot 100 personen). Voor het huren van één van deze zalen wordt een bedrag van € 650,00 in rekening gebracht. Wilt u het feest door laten gaan na 24.00 uur, dan wordt het dienstdoende personeel doorberekend à € 39,50 per uur.

Consumpties

De consumpties worden berekend op basis van nacalculatie. Uiteraard behoort uitkoop ook tot de mogelijkheden. Hiervoor gelden de volgende tarieven.
2 uur: € 14,50 p.p.
3 uur: € 18,75 p.p.
4 uur: € 22,50 p.p.
5 uur: € 26,25 p.p.
6 uur: € 30,75 p.p.
Hierbij serveren wij uitsluitend drankjes uit het zogenoemde 'Hollands assortiment', zoals bier, rode en witte huiswijn, frisdrank, port, sherry en vermouth. Deze prijzen zijn exclusief bittergarnituren. Voor de individuele prijzen van de consumpties verwijzen wij u naar de consumptieprijslijst.

Diner in het Maarten Maartenshuis

U wilt graag een diner(-buffet) geven in het Maarten Maartenshuis zelf? Helaas hebben wij logistiek niet de mogelijkheden om dit zelf te verzorgen. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Van de Craats Partyservice (www.party-congres.nl). Indien u dit wenst, kunt u contact opnemen met Van de Craats Partyservice direct. De huur van de locatie, het bespreken van de details en het maken van de offerte worden dan door hen verzorgd. Houdt u er rekening mee dat alle genoemde prijzen in deze brochure afwijkend kunnen zijn van de prijzen die Van de Craats Partyservice hanteert.

Rondleidingen

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij geven u graag een korte rondleiding, zodat u persoonlijk de sfeer van de locatie kunt ervaren. Een rondleiding is mogelijk van maandag tot en met vrijdag gedurende kantooruren. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen op het telefoonnummer 0343-473 450 of per e-mail: reserveringen@hotelzonheuvel.eu