Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Heeswijk

Kasteel 4
5473 VA Heeswijk Dinther
t0413 29 23 52
e  info@kasteelheeswijk.nl
iwww.kasteelheeswijk.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja nee ja ja ja onbeperkt ja

Kasteel Heeswijk: Goed bewaard geheim

In de bossen iets ten zuidoosten van ’s-Hertogenbosch ligt het formidabele Kasteel Heeswijk. Het is een kasteel in de ware zin van het woord, met torens, galerijen, binnenplaatsen met kasseien, maar ook met een kasteeltuin, keldergewelven en een wapenzaal, alles natuurlijk omgeven door een brede slotgracht. Kasteel Heeswijk – even robuust als elegant, even romantisch als monumentaal – vertoont de trekken van een goed bewaard geheim. De karakteristieke voormalige waterburcht kent een geschiedenis van meer dan 900 jaar en behoort zonder aarzeling tot de meest bijzondere historische locaties van Nederland.

Populaire trouwlocatie

Meer dan honderd geliefden treden per jaar op Kasteel Heeswijk met elkaar in het huwelijk. Een droom die met het uitwisselen van het jawoord formeel van start gaat in de officiële trouwzaal van het kasteel, de wapenzaal. Het informele gedeelte van de bruiloft, de receptie, het diner en het trouwfeest, spelen zich vervolgens af in de sfeervolle keldergewelven (tot 250 personen), de stijlvolle Ridderzaal en Salon en/of de intieme brasserie die het kasteel sinds kort rijk is.

U komt met een voornemen, een plan, een droom wellicht, en Kasteel Heeswijk zet daar zijn ervaring, zijn historische pracht, maar boven alles zijn gastvrijheid, zijn ziel en zijn zaligheid tegenover. Omdat dat nu eenmaal in zijn wezen zit. En in dat van zijn medewerkers.

Tip

Gelegen binnen de kasteelmuren beschikt Kasteel Heeswijk sinds twee jaar over Brasserie Het Koetshuis. Het is een eigentijds ingerichte, stijlvolle en gemoedelijke horecagelegenheid met terras. Er zijn o.a. koffie, gebak, drankjes en heerlijke gerechten van de kleine kaart verkrijgbaar. De brasserie met het heerlijke terras is een ideale plaats om even uit te rusten, bijvoorbeeld voor receptiegasten en feestgangers die niet met u mee dineren.