Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Wijenburg

Voorstraat 2
4054 MX Echteld
t0344 64 18 59
e  info@kasteelwijenburg.nl
iwww.kasteelwijenburg.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 100 ja

Trouwen in je eigen kasteel?

Een compleet kasteel exclusief tot je beschikking? Die mogelijkheid biedt Kasteel Wijenburg. Of je nu kiest voor één enkele zaal of alle ruimtes…voor een klein of groot gezelschap…het betoverende Kasteel Wijenburg staat exclusief tot je beschikking, waarbij alle gastvrijheid volledig gericht is op jullie aanwezigheid en jullie wensen!

De dag begint al vroeg op kasteel Wijenburg als de bruid ’s ochtends in de Torenkamer met haar voorbereidingen aanvangt. De bruidsstyling en het aantrekken van de jurk zijn de rituelen die passeren voordat de bruidegom, met het bruidsboeket, de bruid onder aan de trap van toren opwacht.

Foto's

In de rustieke omgeving van het kasteel worden de foto’s gemaakt, in de boomgaarden, op de bruggetjes over de gracht en ook in het kasteel.

Romantisch kerkje

Als de gasten arriveren, worden ze feestelijk onthaald en naar de Blauwe Salon geleid voor de huwelijksvoltrekking. In het eeuwenoude romantische kerkje aan de overzijde van het kasteel vindt de kerkelijke inzegening plaats en na dit plechtige moment is het tijd voor Champagne & Bruidstaart!

Diner

Het diner vindt plaats in de authentieke Heerensalon, waar het bruidspaar de gasten op exquise gerechten trakteert die met liefde gemaakt zijn door de koks van het kasteel.

Trouwfeest

In de imposante Ridderzaal van het kasteel barst ’s avonds het feest los. Een swingende feestband, heerlijke drankjes en een mooi souperbuffet zorgen voor een daverend slot van de dag!

Huwelijksnacht/overnachting gasten

In de nacht verlaat het bruidspaar als eerste het feest en vanuit de Torenkamer wordt het bruidsboeket gegooid waarop de trouwlustigen, op het fraai verlichte Voorplein, al vol spanning staan te wachten.

De gasten blijven slapen in Hotel van Balveren, aan het begin van de oprijlaan, alwaar de volgende ochtend met een gezamenlijk ontbijt de dag besloten wordt.

Mogelijkheden

Zie je dit scenario wel zitten of heb je hele andere plannen, kom langs en vertel ons je ideeën en wij laten je zien hoe jullie dromen op Kasteel Wijenburg werkelijkheid kunnen worden!