Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant de Hunzebergen

Valtherweg 36
7875 TB Exloo
t0347 75 04 59
e  info@hoteldehunzebergen.nl
itrouwen.hoteldehunzebergen.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 100 ja

Trouwen in een romantische sfeer

Als u de statige oprijlaan oprijdt proeft u meteen de romantische sfeer die op dit landgoed heerst. Het hotel heeft een prachtige hoge ligging op de Drentse Hondsrug met uitzicht over bos, heide en de meanderende Hunze. De mooie ligging, schitterende natuur, marmeren fontein en het idyllische trouwprieel vormen een schitterend decor voor uw grote dag.

De huwelijksplechtigheid

De huwelijksplechtigheid zal plaatsvinden in een stijlvolle zaal, welke sprookjesachtig aangekleed zal zijn met flonkerende kroonluchters en elegante, klassieke draperieën. U kunt er ook voor kiezen om buiten te trouwen. Aansluitend aan de stijlvolle zaal bevindt zich het royale terras waar een klassiek prieel staat dat een romantisch decor vormt voor uw huwelijksplechtigheid.

Receptie

U kunt bij ons terecht met kleine en grote gezelschappen. Indien het weer het toelaat is ons ruime terras ook een uitstekende locatie om uw receptie te houden. Terwijl u uw felicitaties ontvangt, kunnen uw gasten genieten van het zonnetje. Tijdens een wandeling op ons landgoed komt u de mooiste plekjes tegen die een prachtige achtergrond voor uw huwelijksportretten vormen.

Diner

Ook voor uw culinaire invulling bent u bij ons aan het juiste adres. Onze keukenbrigade zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Samen met u stellen wij een heerlijk diner samen, dat aan al uw wensen voldoet.

Feest

Een prachtige bruiloft mag natuurlijk uitbundig gevierd worden! De Hunzebergen biedt u prachtige zalen met een maximale capaciteit van 150 personen. De zalen kunnen, geheel naar uw wensen prachtig gestyled worden. Na een spetterende feestavond kunt u heerlijk nagenieten in onze romantische bruidssuite.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.