Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Landgoed Eikenrode

Nieuw-Loosdrechtsedijk 21
1431 KL Nieuw-Loosdrecht
t035 548 05 90
e  landgoed@eikenrode.com
iwww.eikenrode.com
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee nee* ja ja 50 ja

Een unieke locatie

Uniek gelegen in een bosrijke omgeving nabij Loosdrecht maakt ‘Landgoed Eikenrode’ op iedereen een onuitwisbare indruk. De midden in het park gelegen monumentale villa is een unieke locatie voor uw evenement. Stijlvol ingerichte kamers en zalen bieden, in authentieke sfeer, uitstekende mogelijkheden voor feestelijke ontvangsten, vergaderen, brainstormsessies, workshops en presentaties. Het Landgoed staat garant voor rust, ruimte en privacy. Te midden van 9 hectare natuur biedt het landgoed alle ingrediënten voor een inspirerend samenzijn.

Trouwlocatie

Het Landgoed een officiële trouwlocatie. De ceremonie vindt plaats in de klassieke trouwzaal (Jachtkamer) of buiten onder de oude beukenboom met uitzicht op het gazon en de schitterende vijverpartij.

Eten en drinken

Een verrassende culinaire invulling en uitstekend gastheerschap worden verzorg door onze huiscateraar VINEYARD Catering uit Maarssen.

Capaciteit

Vergaderen: carré 25, theater 50
Trouwen: trouwzaal 80, buiten trouwen 300
Feestelijke ontvangsten: diner in 1 zaal 44, gehele benedenverdieping 75, informeel 100

Wij heten u graag welkom op Eikenrode!

* alleen instrumentaal