Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Landgoed Huis te Eerbeek

Professor Weberlaan 1
6961 LX Eerbeek
t0347 75 04 46
e  info@fletcherhoteleerbeek.nl
itrouwen.fletcherhoteleerbeek.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 50 ja

Trouwen op een sprookjesachtig landgoed

Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom ligt ons sprookjesachtige landgoed waarop een 14e eeuws landhuis, een koetshuis en een modern hotelgebouw zijn gevestigd. Het veelzijdige landgoed is omringd met prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en mooie vijvers vormt daardoor een unieke trouwlocatie in Gelderland.

Het ja-woord

Geef elkaar het jawoord in de mooie tuin. In twee van onze prachtige zalen, de Weberzaal en de Serrezaal, kan de huwelijksplechtigheid worden voltrokken, maar ook buiten in onze schitterende tuin. Wanneer gewenst kunnen we hier prachtige tenten plaatsen die geheel in uw thema gestyled kunnen worden. Neem uw gelukwensen in ontvangst in onze romantische tuin tijdens een sfeervolle receptie. Er staat zelfs een prachtige holle boom, waar de toost gehouden kan worden!

Bruiloftsdiner

Uw bruiloftsdiner wordt in het stijlvolle restaurant van Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek een ware culinaire ervaring, waarbij u geniet van diverse tongstrelende gerechten. Of u nu kiest voor een uitgebreid buffet of een geserveerd diner, er zijn mogelijkheden te over. Wanneer u wenst, maken wij een diner geheel op maat, zodat dit aan al uw wensen voldoet.

Huwelijksfeest

Uw huwelijksfeest wordt een feest om nooit te vergeten. Wij bieden u ruimte voor een gezelschap tot 150 personen. Uw mooiste dag wordt in dit veelzijdige, gastvrije en sfeervolle hotel een spetterend feest!

Bruidssuite

Na uw prachtige, maar drukke huwelijksdag kunt u in alle rust nagenieten in onze romantische bruidssuite waar een heerlijke fles champenoise en mooie bos bloemen voor u klaar staan.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.