Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Landgoed Le Hérou

Rue de Nisramont 57
B-69 83 Nisramont-La Roche
t+31 70 512 44 44
e  landgoedleherou@mtcoutdooreurope.nl
iwww.mtcoutdooreurope.nl/leh/startpagina/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
nee ja ja ja ja ja ja ja ja nee

Uw bruiloft in de schitterende Ardennen!

Het prachtige Landhuis en het weelderige Landgoed vormen de unieke setting voor uw bruiloft! De ideale trouwlocatie! Velen voor u hebben hun bruiloft bij ons gevierd: een onvergetelijke ervaring!

Onze faciliteiten: Gezellig & sfeervol

Binnen volop ruimte om van elkaar te genieten in gezellige livings met houtkachel of sfeervolle bars met pool tafel en muziek. De groepsaccommodatie met 5 etages biedt alle mogelijkheden om ook individueel te doen waar jong & oud zin in heeft. Genieten in de heerlijke ruime sauna met bubbelbad en dompelbad. U kunt dineren in de riante woonkeuken, de sfeervolle eetsalon of op de grote zonneterrassen met schitterend panorama! In het park onder een boom staan 3 grote BBQ's: een fantastisch tuin feest!

Met familie, vrienden, gasten en kinderen op de bruiloft!

Rondom het Landhuis spelen uw kinderen veilig op een groot speelveld met een klimtoren, schommels, een glijbaan, een wip en een zandbak. Outdoor activiteiten als kanoën, klimmen, grotten, oriëntatie tochten, mountainbiken zijn allemaal voor u te organiseren. Ook bij regen is er voldoende vermaak: u kunt tafel tennissen, tafel voetballen en pool biljarten.

Overnachting

Op het landgoed is het mogelijk te overnachten met 50-60 personen. U bent verzekerd van een heel geslaagd feest wat alle gasten een leven lang bij zal blijven!