Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Het Kleine Bartholomeuskerkje Beek

Nieuwe Holleweg 2
6573 DX Beek
t024 684 37 69
e  trouwen@bartholomeuskerkje.nl
iwww.bartholomeuskerkje.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja nee nee overleg nee ja ja nee 30 ja

De mooiste dag van uw leven start in de het kleine Bartholomeus Kerkje in Beek

Het charmante Kleine Bartholomeus Kerkje is een unieke en prachtige trouwlocatie voor uw huwelijk. Het kerkje ligt in het hart van het dorp Beek - Ubbergen. Beek ligt in een uniek natuurgebied met zowel een bosrijke heuvelrug, als de prachtige Ooijpolder. In het centrum van het dorpje beleeft u samen met uw gasten een speciaal moment in het inspirerende kerkje. Of het nu gaat om een burgerlijk of kerkelijk huwelijk of allebei het kan allemaal in het kerkje. De sfeer, de voorzieningen en de mogelijkheden zijn er.

Charmante sfeer

Door de hoge ramen valt het zongele licht naar binnen, wat het kerkje een uniek en sfeervol aanzien geeft. De authentiek leistenen vloer, sobere inrichting, gewelfd ossenrood plafond zorgen voor een rustieke uitstraling. In het gastvrije kerkje voelen u en uw gasten zich meteen thuis. Juist vanwege de kleine omvang ervaart u uw huwelijk als een intieme en mooie gebeurtenis. In deze prachtige trouwlocatie begint uw ‘mooiste dag’ in een zonnige stemming. Wat de invulling betreft, kunt u erop vertrouwen dat er in het Kleine Bartholomeus Kerkje bijna alles mogelijk is.

Bijzondere plek

Het kerkje is een Rijks- en Gemeentemonument, en is gelegen in een fraai parkje (kerkhofje) met prachtige bomen. Kortom, een zeldzaam romantische omgeving in het hart van de gemeente Beek-Ubbergen. In de wijde omgeving van Nijmegen is het moeilijk een betere plaats te vinden voor het sluiten van uw burgerlijk en/of kerkelijk huwelijk. Het eeuwenoude kerkje uit het jaar 1286 is volledig gerestaureerd en heeft een stijlvol fraai interieur.

Capaciteit

Het kerkje heeft 60 zitplaatsen die maximaal kunnen worden aangevuld tot 75 zitplaatsen.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving op openbare weg en parkeerplaats naast het kerkje.