Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

ZuinderZinkerk

Verwerstraat 49
5211 HT 's-Hertogenbosch
m 06 1835 6330
e  info@zuiderzinkerk.nl
iwww.zuiderzinkerk.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
nee nee ja ja nee ja ja nee nee ja

Trouwen in een neogotisch kerkje

ZuiderZinkerk is een smaakvolle, kleinschalige en intieme trouwlocatie in een neogotisch kerkje.

Of je nu alleen voor de wet wilt trouwen of juist een kerkelijk huwelijk wilt sluiten, de ZuiderZinKerk heet alle bruidsparen, met wat voor achtergrond dan ook, welkom.

De rituelen rondom het huwelijk, zoals het weggeven van de bruid en 'geleende' religieuze tradities komen in de ambiance van onze kerk enorm goed tot haar recht.

Mogelijkheden

Een bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, zelf een priester meenemen, een homohuwelijk? Trouwen in de avond of in het weekend? Veel is mogelijk.

ZuiderZin denkt graag mee bij de invulling van jouw droomhuwelijk. Of je nu gaat voor de traditie of juist op zoek bent naar een andersoortige, eigentijdse of tegendraadse huwelijksvoltrekking.

De ZuiderZinkerk is ook de perfecte ambiance voor muziek tijdens of na de ceremonie. En behalve trouwen kan er na afloop van de ceremonie ook geborreld, gegeten, geproefd en genoten worden.

Kortom de ZuiderZinkerk heeft met haar unieke en serene sfeer alle ingredienten in huis om jouw trouwdag tot een bijzondere en onvergetelijk dag te maken!